OTEN 2020 Has Been Cancelled Due to Concerns about COVID-19

8:00 – 9:00 Registration Desk Open (Berglund Hall)
9:00 – 9:20 Welcome Address (McGill Auditorium)
Concurrent Sessions (Berglund Hall)
9:30 – 10:00 30 minute Concurrent Sessions (Berglund Hall) 9:30-10:40 70 minute Concurrent Sessions (Berglund Hall)
10:10 – 10:40 30 minute Concurrent Sessions (Berglund Hall)
10:40 Р11:00 Coffee Break (Berglund Hall)
Concurrent Sessions (Berglund Hall)
11:00 – 11:30 30 minute Concurrent Sessions (Berglund Hall) 11:00- 12:10 70 minute Concurrent Sessions (Berglund Hall)
11:40 – 12:10 30 minute Concurrent Sessions (Berglund Hall)
12:10 – 1:15 Lunch (Washburne University Center)
12:15 – 12 :45 Keynote
1:15  Conference Closing